Alungirea si ingrosarea penisului - AcidHialuronic.eu
16653
single,single-post,postid-16653,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Alungirea si ingrosarea penisului

barbati-fericiti2

Alungirea si ingrosarea penisului

O interventie destul de solicitata de barbati este marirea penisului atat prin alungire cat si prin ingrosare.

Cativa centimetri in plus conteaza doar daca acest lucru sporeste barbatilor increderea in sine.

Organul sexual masculin este un semn al virilitatii si al abilitatii sexuale ale uni barbat.

Îngrosarea si alungirea penisului se pot efectua într-o singura operatie, simultan sau în 2 operatii separate.


Dar cum se mareste penisul in lungime ?

O portiune de aproximativ 1-1/3 din lungimea penisului este localizata retropubian (în spatele osului pubis). Daca acest segment se trage înainte, se poate obtine o alungire a portiunii exterioare a penisului. Exista 2 ligamente care ataseaza penisul de pubis: ligamentul fundiform si ligamentul suspensor. Aceste ligamente trebuie sa fie eliberate. Pentru eliberarea completa a portiunii profunde a ligamentului suspensor, se poate intra în uretra, dar aceasta portiune poate fi întinsa în momentul operatiei sau ulterior, prin folosirea greutatilor exterioare. Ce este necesar de stiut este ca lungimea obtinuta in uram operatiei este diferita de la pacient la pacient.

Sunt barbati care nu sunt deranjati de lungimea penisului ci de diametrul sau. De aceea astazi chirurgia estetica ne pune la dipozitie posiblitatea de ingrosare a acestui organ.

Cum vom ingrosa penisul?

Penisul poate fi îngrosat prin injectare cu grasime proprie de la pacient. Cu ajutorul canulei de lipoaspiratie conectata la o seringa sau aspirator, se recolteaza grasimea din zonele donatoare, unde exista un exces de tesut adipos. Se fac 2 incizii de 0,5 mm. Se utilizeaza 30-50 cm3 de grasime pe sedinta, distribuita în mod simetric sau în zonele care necesita acest lucru. Procedura se poate repeta la 6 saptamâni daca este nevoie. În timp, grasimea poate fi reabsorbita, dar niciodata complet.

Postoperator!

În primele 2 zile dupa operatie, vei purta un pansament usor. La o saptamana, trebuie facuta o întindere manuala.Se va utiliza un dispozitiv de greutati, ce trebuie folosit cu regularitate (de 2 ori pe zi, 20 minute), pentru a beneficia de rezultate optime. În timpul noptii, se va purta un sistem de scripeti cu greutati. Aceste exercitii se vor efectua dupa 2 saptamâni de la interventia de alungire a penisului sau dupa 3-5 saptamâni de la procedura de îngrosare a penisului. Repausul sexual este obligatoriu timp de 4-6 saptamâni.

Necesar de stiut!

Ca la orice operatie si la alungirea si ingrosarea penisului este necesar sa se respecte cu strictete indicatiile medicului chirurg pentru rezultate foarte bune.

No Comments

Post A Comment