Buze demne de admirat - AcidHialuronic.eu
16820
single,single-post,postid-16820,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Buze demne de admirat

rinoplastie6

Buze demne de admirat

Ti-ai dori si tu buze ca ale Angelinei Jolie? Te intrebi mereu de ce nu te-a inzestrat si pe tine mama natura? E timpul sa nu iti mai plangi de mila si sa te gandesti la o solutie ce iti poate schimba viata prin imbunatatirea increderii in tine.
Iti voi prezenta acum cateva tipuri de interventii pentru marirea buzelor urmand ca tu de comun acord cu chirurgul tau sa o alegi pe cea optima pentru tine. Mentionez insa ca cea mai buna metoda pentru marire buze este acidul hyaluronic deoarece nu are efecte adverse si este un procedeu cu o baza mare de informatii la care avem garantia timpului si a experientei.

Marirea buzelor cu material autogen

Acest procedeu are la baza extragerea grasimii de la nivelul flancurilor sau bdomenului. Apoi grasimea extrasa este centrifugata si reinjectata la nivelul buzelor. Pentru confortul pacientei, se utilizeazeaza in prealabil anestezia locala.

Schema terapeutica:

 

  • Schema terapeutica: O sedinta de marire a buzelor cu material autogen dureaza 1,5-2 h
  • Efect vizibil: imediat in ceea ce priveste hipercorectia, si ulterior (2-3 saptamini) se va ajunge la volumul dorit.
  • Posibile reactii adverse: noduli.
  • Mentinere rezultat: cativa ani, depinde de la pacient la pacient

Marire buze cu implant silicon
Pentru augmentarea buzelor cu ajutorul implantului siliconic se efectueaza o incizie în partea interioara a buzei (superioara sau inferioara), aproape de colturile gurii. Procedeul de augmentare a buzelor prin utilizarea implantului de silicon nu este unul dureros, deoarece pacientei îi va fi administrat un anestezic local.
Posibile complicatii ale interventiei de augmentare a buzelor
Chiar daca riscurile sunt minime, ca în cazul oricarei alte interventii chirurgicale, acestea nu pot lipsi. Pacientele pot acuza o usoara stare de disconfort, uneori amorteala, senzatie de rigiditate (trecatoare) sau aparitia unor mici echimoze.

Recuperarea în urma augmentarii buzelor

Durata perioadei de recuperare depinde de tipul de procedura prin care s-a efectuat marirea buzelor. Media perioadei totale de recuperare este de 2-3 zile. Recuperarea dupa augmentarea buzelor prin injectare este mai rapida, pacienta putând reveni la programul obisnuit dupa 24 de ore. Interventia ce utilizeaza implantul siliconic implica un proces de vindecare mai îndelungat, întoarcerea la activitatea cotidiana producându-se dupa 4-6 zile.

Marirea buzelor cu ajutorul materialelor sintetice

Marirea buzelor cu ajutorul materialelor sintetice asigura un mai mare confort al pacientei deoarece se sare o etapa–extragerea grasimii proprii. pentru acest procedeu folosirea substentei cu denunmirea juvederm sau teosyal Kiss – care s-a dovedit a fi fara antecedente de reactii alergice. De asemenea, microinjectarile se fac sub anestezie locala.

Schema terapeutica:

  • Schema terapeutica: O sedinta de marire a buzelor dureaza: 20 min
  • Efect vizibil: imediat
  • Posibile reactii adverse: vanatai
  • Mentinere rezultat: 6 luni
No Comments

Post A Comment