Juvederm Colectia Vycross - AcidHialuronic.eu
16627
single,single-post,postid-16627,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Juvederm Colectia Vycross

bonus014

Juvederm Colectia Vycross

Suntem dispusi la multe sacrificii pentru a ne imbunatati aspectul, fie ca tinem diete, facem sport sau apelam in unele cazuri la medicul estetician, important este efectul final acela de a ne simti cat mai confortabil cu noi insine.

In permanenta apar noi metode de infrumusetare, noi tehnologii care ne stau la dipozitie pentru a obtine aspectul frumos si demn de admiratie, de aceea astazi Allergan unul dintre cele mai cunoscute firme producatore de fillere ce detine gama Juvederm ne pune la dispozitie colectia Vycross: Juvederm Volbella, Juvederm Volift si Juvederm Voluma ce isi propune a fi superioara gamelor anterioare printr-un aspect mai natural si mai de durata in timp.
Acidul hyaluronic este prezent in majoritatea organismelor umane asigurand volum pielii. Cu timpul acesta dispare de la nivelul pielii datorita unor factori intrinseci (varsta, sex, statusul extrogenic), dar si factori extrinseci (variatii de temperatura, vant, soare, medicamente) determinand aparitia ridurilor.

Tratamentul cu acid hyaluronic este recomandat adultilor de toate varstele. Poate fi folosit in cazul ridurilor fine pentru refacerea conturului fetei, dar si pentru prevenirea aparitiei ridurilor si imbunatatirea conturului buzelor.

Colectia Vycross este ultima generatie a substantelor de umplere pe baza de acid hialuronic, care aduce beneficii noi pentru un grad ridicat de satisfactie a pacientilor. Aceste produse au fost proiectate utilizand o tehnologie unica si patentata de combinare a lanturilor scurte su lungi de acid hialuronic pentru o reticulare mai eficienta oferind:

  • edem minim
  • remanenta optima
  • usurinta la injectare
  • consistenta mai fina a gelului
  • echimoze minime

Cele trei tipuri de acid hyaluronic cu Lidocaina aunt cel mai recente produse din gama substantelor de umplere pe baza de acid hialuronic, Juvederm®, fiind special concepute pentru a oferi un aspect complet natural, de lunga durata si fara edem.

Datorita tehnologiei inovatoare de fabricatie, produsele VYCROSS TECHNOLOGY, au o consistenta foarte usoara si vascozitate optima, o remanenta dovedita clinic de pana la 12 luni si, cel mai important, ofera avantajul de a reduce la minim aparitia edemului dupa injectare.

VYCROSS TECHNOLOGY confera produsului un caracter mai putin hidrofil comparativ cu alte fillere, permitandu-i sa absoarba mai putin apa, reducand astfel la minim riscul de inflamare a zonei injectate. Astfel, pacientele isi pot relua activitatile cotidiene imediat dupa tratament.

Referitor la indicatiile de injectare, produsele pot fi injectate astfel:

  • Volbella este conceput pentru zona periorala si buze precum si in refacerea ridurilor fine (comisurile orale, ridurile marioneta, ridurile vertical periorale (asa numitele „smocker lines”), Redefinirea “arcului lui Cupidon” si philtrum-ului buzelor
  • Volift este indicat pentru umplerea ridurilor medii si profunde (de exemplu ridurile naso-labiale, ridurile din jurul gurii- in aceasta zona Volift poate avea o durata de reabsortie de pana la 15 luni.
  • Voluma este dedicat refacerii volumului facial inclusiv in zone malara (pometi si obraji) si in zona barbiei. O data cu trecerea timpului se remarca scaderea in volum a acestor zone. Juvederm voluma cu lidocaina va imbunatati considerabil aspectul fetei.
No Comments

Post A Comment