Liftingul de coapse - AcidHialuronic.eu
16648
single,single-post,postid-16648,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Liftingul de coapse

marire-fese7

Liftingul de coapse

Cea mai sigura metoda de a scapa de vergeturi si de pielea inestetica de pe coapse: Liftingul de coapse.

Sportul, dietele, tratamentele corporale sunt din ce in ce mai diversificate. Astazi ne stau la dispozitie o gama larga de metode si dispozitive care mai de care mai inventive pentru ca fiecare particica a corpului nostru sa se simta alintata de beneficiile noilor tehnologii.

Anumite parti ale corpului necesita un mai mare efort din partea noastra pentru a-si recapata elasticitatea si textura de alta data. Unele dintre aceste parti sunt coapsele. Dupa cum se stie sunt zone unde pielea isi pierde fermitatea care nu poate fi recapatata prin metode non-invaszive cum ar fi sportul , masajul sau chiar tehnologia de ultima ora in materie de tratamente corporale. Cel mai usor si sigur mod de a obtine rezultatul dorit este liftingul chirurgical de coapse ce ne poate garanta si eliminarea vergeturilor.

Cu toti stim ca frantuzoaicele sunt cunoscute ca cele mai cochete femei si poate de aceea aceasta interventie este una dintre cele mai cautate in Franta.

Desfasurata sub anestezie generala, lifting-ul la nivelul coapselor consta in ascensionarea tesuturilor de la nivelul coapselor, mai ales a zonelor posterioane si interne, iar excesul de tegument este excizat ramanand o cicatrice in zone inghinala si/sau santul subfesier.

Aceasta operatie se adreseaza pacientilor care prezinta o mare laxitate tegumentara in regiunea interna a coapselor, dar se aplica si pentru fetele anterioare si posterioare ale coapselor. Se aplica atat la femei cat si la barbati. Rezultatele sunt cu atat mai bune cu cat laxitatea tegumentara este mai redusa.

Cicatricele vor fi dispuse cu preponderenta in regiunea inghinala, la limita dintre pielea regiunii interne a coapsei si regiunea vulvara sau perineala. Daca se ascensioneaza si fetele anterioare ale coapselor atunci cicatricea poate merge si anterior in regiunea pubiana, prelungindu-se uneori catre laterale, intr-o regiune care poate fi ascunsa de slip (similara cicatricilor dupa abdominoplastie).

Recuperarea dupa operatie se face in 12-14 zile, interval pana la care majoritatea firelor de sutura vor fi scoase. Dupa aceasta perioada pacientul va putea spala zona cu apa calduta si sapun fara sa grabeasca indepartarea eventualelor cruste.

Posoperator pentru a spori efectele benefice ale operatiei se poate apela la anumite sedinte de enermologie cu Cell M6 ce vor imbunatati aspectul pielii si vor ajuta la cicatrizare.

No Comments

Post A Comment