Mezoterapie - revitalizare - frumusete! - AcidHialuronic.eu
16659
single,single-post,postid-16659,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Mezoterapie – revitalizare – frumusete!

augmentare-pometi-2

Mezoterapie – revitalizare – frumusete!

Mezoterapia este un tratament medical cosmetic nechirurgical, ce are ca imbunatatirea aspectului tenului, revitalizarea fetei si a gatului si stergerea senzatiei de ten obosit. Mezoterapia implica injectari multiple de substante farmaceutice sau homeopate, extracte din plante, acid hyaluronic, vitamine si alte ingrediente, in tesutul subcutanat – mezoderm. Amestecul de substante injectate variaza in functie de fiecare pacient si locul care urmeaza a fi supus terapiei. Formula finala nu este fixa, fiecare medic avand libertatea de a decide ingredientele. Mezoterapia se foloseste de asemenea pentru stoparea caderii parului si impulsionarea recresterii, combaterea celulitei, reomodelarea coprului prin distrugerea depozitelor de grasime. Noi o utlizam in principal pentru revitalizare cat si pentru par. Sunt necesare minim 4 sedinte la interval de o saptamana pentru imporspatarea tenului si de minim 6 sedinte, o data pe saptamana pentru par.

Parintele mezoterapiei poate fi considerat Dr. Michel Pistor, care in 1952 a inventat tehnica de introducere a medicamentelor chiar sub piele. Medicamentele orale produc efecte secundare nedorite, in schimb, prin mezoterapie, se poate aborda problema local.

Amestecul utilizat in mezoterapie este denumit generic „cocktail„. Mai specific, printre cele mai utilizate ingrediente in mezoterapie se numara: fosfolipidcolina, biotina, D-pantenol, procaina, L-arginina, L-carnitina, hialuronidaza, acid glicolic, lidocaina, acid retinoic, aminofilina, dimetilaminoetanol (DMAE), gerovital, ginkgo biloba, marcaine, minoxidil, colagenaza, pentoxifilin, dutasterida, yohimbina, cofeina, extract de anghinare, multi vitamine, acid hialuronic, melilotus, taurina. Fiecare combinatie este specifica unui anumit tratament.

No Comments

Post A Comment