Proceduri - AcidHialuronic.eu
16553
page,page-id-16553,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Proceduri

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

 

Pe masura ce inaintam in varsta semnele de imbatranire la nivelul fetei devin tot mai evidente. Acestea sunt recunoscute ca fiind ridurile sau cutele nazolabiale. Exista o mare varietate de substante cosmetice injectabile care ajuta la imbunatatirea expresie fetei, rezultatul fiind o expresie mult mai tanara. Aceste injectii confera volum si in acelasi timp indeparteaza ridurile . Cele mai cunoscute substante de acest tip sunt colagenul si acidul hialuronic.

Acidul hialuronic este prezent in majoritatea organismelor umane asigurand volum pielii. Cu timpul acesta dispare de la nivelul pielii datorita unor factori intrinseci (varsta, sex, statusul extrogenic), dar si factori extrinseci (variatii de temperatura, vant, soare, medicamente) determinand aparitia ridurilor.

Tratamentul cu acid hyaluronic este recomandat adultilor de toate varstele. Poate fi folosit in cazul ridurilor fine pentru refacerea conturului fetei, dar si pentru prevenirea aparitiei ridurilor si imbunatatirea conturului buzelor.

Ca si multe alte umpluturi cosmetice, acidul hyaluronic nu se obtine din regnul animal, deci nu exista pericolul transmiterii unor boli sau reactii alergice. Acidul hyaluronic s-a dovedit a fi foarte durabil in comparatie cu alte produse cum ar fi colagenul sau grasimea.

Pentru contururile fetei sunt corectate incretiturile, iar pielea de pe obraji si barbie este ridicata. In felul acesta se obtine o forma mai rotunda, o linie mult mai senzuala de-a lungul obrajilor.

In cazul in care se urmareste marirea buzelor produsul este injectat in interiorul buzei inferioare sau superioare, dar si de-a lungul liniei buzei. Actualmente acidul hyaluronic este folosit si pentru tratamentrul ridurilor severe sau moderate, cum sunt cele de tip nazolabial.

Acest tratament poate fi folost in asociere cu tratamentul chirurgical (liftingul facial), pentru a atenua ridurile ce nu pot fi indepartate prin operatie.
Rezultatele tratamentului se pot observa imediat. Suprafetele pot fi inflamate, dar acest fenomen dispare in maxim 2 zile.

Pentru a evita riscul aparitiei hematoamelor se recomanda masajul locului unde s-a facut injectarea cu un unguent ce contine vitamina K. De asemenea, se recomanda intreruperea tratamentului cu anticoagulante, antiinflamatorii sau vitamina C cu o saptamana inainte de injectare.

In primele zile dupa injectare pacienta va evita miscarile faciale exagerate, expunerea la soare, sauna, precum si masajul agresiv la locul de injectie.
Se poate aplica machiajul uzual a doua zi dupa tratament.

Rezultatele obtinute dureaza 6 luni sau mai mult in functie de tipul de piele, stilul de viata, varsta.

Majoritatea pacientilor opteaza pentru un nou tratament dupa un an in cazul ridurilor sau dupa 6 luni in cazul injectarii la nivelul buzelor.

bonus10
augmentare-pometi6
bonus015

Tratamentul cosmetic al buzelor

 

Marirea buzelor este un procedeu realizat de doctori chirurgi-plasticieni si consta in injectarea substantei de umplere, sub forma de contur si volum, a buzelor.

Umplere cu acid hyaluronic – Acidul hyaluronic este o substanta care se gaseste in mod normal in piele (la nivelul substantei fundamentale dermice).

Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticiatea si tonicitatea. Produsul pastreaza aspectul natural al pielii, absorbindu-se in timp.

Aceasta inseamna ca puteti alege cand sa faceti un alt tratament pentru a pastra efectul. Nu este nevoie de nici un test preliminar, iar efectele sunt imediate.

Primul pas: se aplica o crema speciala cu efect anestezic, se lasa timp de actionare aproximativ o jumatate de ora, dupa care buzele sunt pregatite pentru injectarea cu substanta de umplere. Procedura: este realizata in conditii perfect sterile si de maxima siguranta. Kit-ul de injectare este specific fiecarei doze; cu un ac deosebit de mic si extrem de fin se injecteaza acidul hyaluronic. Forma conturului si rezultatul final este stabilit de medicul chirurg in functie de preferintele fiecarei paciente, de asemeni si cantitatea necesara de injectat, dozarea acesteia si adancimea potrivita.

Marirea buzelor este de doua tipuri: resorbabile la 6 luni de zile, sau permanente.

Efectul: de marire a volumului buzelor este aproape imediat. Buzele devin mai voluminoase, senzuale, deosebit de naturale si definite estetic.

Pretul unei asemenea interventii cu acid hialuronic este 250 EUR, si efectele sale dureaza 6 luni de zile. Dupa aceasta perioada, pacietele aleg daca doresc sa opteze pentru o procedura permanenta sau tot una periodica.

Stiati ca…

 

Acidul Hyaluronic a fost descoperit in urma cu aproximativ 60 de ani.

Interesul pentru folosirea acestuia ca ingredient bioactiv a inceput dupa ce s-a descoperit faptul ca nivelul acidului hyaluronic continut de epiderma scade odata cu varsta.

Datorita structurii sale, acidul hyaluronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime la nivelul tesuturilor.